Gå til indhold

Sikker og effektiv erhvervsflytning

Skal jeres virksomhed flytte? Så er Silkeborg Flytteforretning en fornuftig samarbejdspartner. Vi er specialister i erhvervsflytning, herunder kontor- og firmaflytning – hvad enten flytningen er til ny adresse eller internt i virksomheden, eller I skal flytte indlands eller til udlandet.

Vi er et professionelt flyttefirma med mange års erfaring inden for erhvervsflytning. Vi hjælper jer med at koordinere og planlægge flytningen, ligesom vores medarbejdere kan hjælpe med nedtagningen og adskillelsen af f.eks. kontorinventar og it-udstyr.

 

Overblik over erhvervsflytning

Erhvervsflytning er ofte kompliceret, kostbart og uoverskueligt. Vores vigtigste opgave er at imødekomme jeres ønsker på en fordelagtig og effektiv måde, hvad end jeres virksomhed har brug for. Vi sikrer kort sagt minimale driftsforstyrrelser for jeres virksomhed.

Vi danner os et samlet overblik over erhvervsflytningen og udarbejder en effektiv plan. Har I f.eks. brug for lagerplads i forbindelse med flytningen, står vi også til rådighed med opbevaringsplads i en kortere eller længere periode.

Ligger virksomheden i eller nær Silkeborg, Herning, Ry, Ikast eller Viborg, er vi en ideel samarbejdspartner. Vi modtager naturligvis også henvendelser fra hele Jylland og resten af landet.

Ring på +45 86 82 36 11

Pladsberegner

Skal du til at flytte, og ved ikke hvor meget plads du kommer til at bruge?

Anvend pladsberegner