Gå til indhold

Erhvervsopmagasinering på jeres præmisser

Vi påtager os gerne at opbevare inventar, varer, fjernarkiv eller andet for din virksomhed. Om det så drejer sig om en midlertidig opbevaring som i forbindelse med en flytning, eller en mere permanent løsning, er vi altid klar til at hjælpe som lagerhotel.

Fundamentalt set er opbevaring en tillidssag. Derfor sørger vi for at opretholde god kommunikation imellem kunden og os, så der ikke opstår tvivlsspørgsmål. Selvfølgelig sørger vi for at overholde vores ende af aftalen fuldstændigt, f.eks. i forhold til leveringstider og priser. Vi kender til alle de mange og forskelligartede problemer, der kan opstå i forbindelse med oplagring. Derfor er vi forberedte og har sikret os imod disse problemer.

Lagerhotel for hele Jylland

Vores arbejde er fokuseret på Ry, Silkeborg, Herning, Viborg og Ikast, samt resten af Jylland. Desuden tilbyder vi at du kan leje en container og fylde den op. Det er en sikker løsning, som I desuden selv kan indrette efter jeres behov. Kontakt os og få en snak om muligheden for erhvervsopmagasinering. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakt os