Gå til indhold

Sikker møbelopbevaring

Det er en tillidssag at håndtere og opbevare andre menneskers ejendele. Hos Silkeborg Flytteforretning har vi mange års erfaring med bl.a. møbelopbevaring. Med en professionel og grundig tilgang til opbevaringen sikrer vi, at der ikke opstår uforudsete problemer. Vi holder os løbende opdateret på udviklingen og kender til de problemer, der kan opstå under en opbevaring. Har I behov for møbelopbevaring eller et lagerhotel, er vi derfor en fornuftig samarbejdspartner.

 

Møbelopbevaring med trygge rammer 

For mange kan møbler ikke erstattes af penge, f.eks. på grund af affektionsværdi eller et særpræget håndværk. Med udgangspunkt i jeres ønsker og behov danner vi trygge rammer om jeres ejendele og garanterer en sikker og optimal møbelopbevaring. Har I brug for at komme til jeres møbler efter arbejdstid eller i weekenden? Hos Silkeborg Flytteforretning har du mulighed for dette.

 

Det rette sted til møbelopbevaring

Vi har kunder fra hele Jylland, der opbevarer deres møbler i vores omgivelser. Kommer I fra f.eks. Silkeborg, Herning, Ry, Ikast eller Viborg er vi en ideel samarbejdspartner da vores lagerhotel ligger centralt og er tilgængeligt fra alle byerne. Også hvis du er fra et andet sted i landet, er vi den rette samarbejdspartner at kontakte i forbindelse med opbevaring af møbler.

 

Ønsker du møbelopbevaring?

Vi har mange års erfaring med møbelopbevaring i vores lagerhotel, og vi er derfor et valg du kan være tryg ved. 

Har du spørgsmål til vores service, er du altid velkomne til at kontakte os for mere information.

Kontakt os her
Alternate Text

Pladsberegner

Skal du til at flytte, og ved ikke hvor meget plads du kommer til at bruge?

Anvend pladsberegner