Gå til indhold

Professionel og sikker containeropbevaring

Søger I et sikkert sted at opbevare jeres ejendele? Så er Silkeborg Flytteforretning en fornuftig samarbejdspartner. Vi har stor erfaring med containeropbevaring - og vi ved, hvilket ansvar, det er at passe på andre menneskers ejendele.

Vi sikrer os altid, at containeropbevaringen lever op til de rigtige standarder og regler. Med udgangspunkt i jeres behov, danner vi trygge rammer om opbevaringen på en professionel og sikker måde. Lader I os passe på jeres ejendele, tilbyder vi en let tilgængelig opbevaring, uden ubehagelige overraskelser.

 

Kontakt os og hør mere om vores containeropbevaring

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder. Vi modtager mange kunder fra Silkeborg, Herning, Ry, Ikast og Viborg, men tager naturligvis imod henvendelser fra hele Jylland. Bor I et andet sted i landet, er I mere end velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning der passer jer.

Vi går op i en god og personlig kommunikation. For os er det forudsætningen for et godt samarbejde med vellykkede resultater. Det indebærer, at vi altid forventningsafstemmer alle dele af aftalen med kunden, f.eks. opbevaringstid og samlet pris.

Ring på +45 86 82 36 11

Pladsberegner

Skal du til at flytte, og ved ikke hvor meget plads du kommer til at bruge?

Anvend pladsberegner