Gå til indhold

Opbevaring og opmagasinering på Silkeborg flytteforretnings lagerhotel

Vi påtager os naturligvis også at dække vore kunders behov for opbevaring af møbler og andet flyttegods, samt containeropbevaring. Vi har 2000 m2 lagerhotelslokaler specielt indrettet til formålet. Derfor står vi altid klar med tørre og ventilerede lagerfaciliteter til din opbevaring uanset om du kommer fra Herning, Ikast, Ry, Silkeborg, Viborg eller et andet sted i Jylland.

 

Container leje til opbevaring

En anden god – og billig – mulighed er at leje en af vores 3 størrelser (6-32-42 m3) containere. Denne kan I leje for en kortere eller længere periode, alt efter jeres behov. Vi er fleksible med jeres ønsker til opbevaring i vores lagerhotel.

 

Hvornår kan du have brug for opbevaring?

Hos Silkeborg Flytteforretning tilbyder vi diverse opbevaringsløsninger for enhver, der står over for behovet for sikker opbevaring af deres ejendele. Der er en række situationer, hvor opbevaring kan blive nødvendigt. Det kan være under en flytning, hvor pladsen er knap, eller når du skal renovere dit hjem og derfor midlertidigt mangler plads til møbler og inventar. Derudover kan opbevaring være nødvendigt, hvis du skal udleje dit hjem i en periode eller blot ønsker at frigøre mere plads derhjemme uden, at du har lyst til at skille dig af med dine ejendele.

Uanset årsagen kan vi hos Silkeborg Flytteforretning imødekomme behovet for opbevaring. De ting, du kan opbevare hos os, spænder bredt. Det omfatter alt fra møbler, elektronik og husholdningsvarer til sæsonbetonet udstyr som skitøj og -udstyr, campingudstyr og juledekorationer.
På vores lagerhotel er det kun vores mandskab, der har adgang til hallen, så du er sikker på at dine ting er opbevaret sikkert. Har du brug for at tilgå dine ting i opbevaring, kan du leje et depotrum i Silkeborg hos os ved Leje-huset.dk. Her får du adgang i 365 dage om året i tidsrummet 6-22, så du altid har adgang til dine ting.

 

Fordelene ved at benytte ekstern opbevaring

Når du vælger at få opbevaret dine ting hos Silkeborg Flytteforretning er der flere fordele. Først og fremmest er vores faciliteter udstyret med moderne sikkerhedssystemer, herunder overvågning og alarmer, der sikrer at dine ejendele er beskyttede døgnet rundt. Vi sørger for professionel håndtering af dine ting, så du kan være sikker på, at du modtager dine ejendele i samme stand, som da du indleverede dem.

 

På vores lagerhotel er opbevaring en tillidssag

Det vigtigste er, at jeres ejendele er sikkert opbevaret og opmagasineret. Hos Silkeborg Flytteforretning er vi klar over, hvilket ansvar vi påtager os. Opbevaringen foregår professionelt og sikkert på vores lagerhotel, hvad enten det er varer til din butik, møbler eller fjernarkiv.

Uanset opgavens karakter, går vi til opgaven med samvittighed, respekt og den rettidige omhu, der forhindrer uforudsete problemer. 

 

Mange års erfaring

Med mere end 100 års erfaring indenfor opbevaring og evnen til altid at følge med udviklingen, er vi en fornuftig samarbejdspartner i forbindelse med møbelopbevaring, opmagasinering, fjernlager, eller lagerhotel. Igennem en god dialog forventningsafstemmer vi aftalen med kunden og giver de bedste forudsætninger for et vellykket samarbejde.

 

Kom efter fyraften

Nu ka’ du spare penge på opbevaring af flyttegods hos os. Du kan efter fyraften eller i weekenden komme forbi vores lagerhotel og fylde en container med det, du ønsker opbevaret sikkert i en containerhal.

 

Hvem kan benytte sig af ekstern opbevaring?

Uanset om du er en privatperson eller er ejer af en virksomhed, kan du drage fordel af opbevaringsmulighederne hos Silkeborg Flytteforretning. Til privatpersoner kan vi tilbyde ekstra plads og sikker opbevaring for personlige ejendele og inventar. Til virksomheder kan vi tilbyde vores opbevaringsløsninger til arkivering af dokumenter, opbevaring af vareprøver eller midlertidig opbevaring af inventar og udstyr.

Uanset hvilke behov du måtte have for opbevaring, om det er på vores lagerhotel eller vores depotrum hos Leje-huset, så kan vi være behjælpelige med at finde den helt rigtige løsning. Har du spørgsmål til vores opbevaringsmuligheder, til vores sikkerhed eller til, hvilke ting du kan opbevare, så kontakt os ved enten at ringe til os på +45 86 82 36 11 eller send en mail til info@silkeborg-flytteforretning.dk.

Kontakt os og hør mere

Silkeborg Flytteforretning lagerhotel

Pladsberegner

Skal du til at flytte, og ved ikke hvor meget plads du kommer til at bruge?

Anvend pladsberegner