Gå til indhold

Opbevaring og opmagasinering på Silkeborg flytteforretnings lagerhotel

Vi påtager os naturligvis også at dække vore kunders behov for opbevaring af møbler og andet flyttegods, samt containeropbevaring. Vi har 2000 m2 lagerhotelslokaler specielt indrettet til formålet. Derfor står vi altid klar med tørre og ventilerede lagerfaciliteter til din opbevaring uanset om du kommer fra Herning, Ikast, Ry, Silkeborg, Viborg eller et andet sted i Jylland.

 

Container leje til opbevaring

En anden god – og billig – mulighed er at leje en af vores 3 størrelser (6-32-42 m3) containere. Denne kan I leje for en kortere eller længere periode, alt efter jeres behov. Vi er fleksible med jeres ønsker til opbevaring i vores lagerhotel.

 

På vores lagerhotel er opbevaring en tillidssag

Det vigtigste er, at jeres ejendele er sikkert opbevaret og opmagasineret. Hos Silkeborg Flytteforretning er vi klar over, hvilket ansvar vi påtager os. Opbevaringen foregår professionelt og sikkert på vores lagerhotel, hvad enten det er varer til din butik, møbler eller fjernarkiv.

Uanset opgavens karakter, går vi til opgaven med samvittighed, respekt og den rettidige omhu, der forhindrer uforudsete problemer. 

 

Mange års erfaring

Med mere end 100 års erfaring indenfor opbevaring og evnen til altid at følge med udviklingen, er vi en fornuftig samarbejdspartner i forbindelse med møbelopbevaring, opmagasinering, fjernlager, eller lagerhotel. Igennem en god dialog forventningsafstemmer vi aftalen med kunden og giver de bedste forudsætninger for et vellykket samarbejde.

 

Kom efter fyraften

Nu ka’ du spare penge på opbevaring af flyttegods hos os. Du kan efter fyraften eller i weekenden komme forbi vores lagerhotel og fylde en container med det, du ønsker opbevaret sikkert i en containerhal.

 

Opbevaring på lagerhotel tilgængelig for alle

Vi tager os af opbevaring i vores lagerhotel for kunder fra hele Jylland og er en fornuftig samarbejdspartner for alle i eller nær Silkeborg, Ry, Herning, Ikast og Viborg.

Kontakt os og hør mere

Silkeborg Flytteforretning lagerhotel

Pladsberegner

Skal du til at flytte, og ved ikke hvor meget plads du kommer til at bruge?

Anvend pladsberegner