Gå til indhold

Privatflytninger på jeres præmisser

Hos Silkeborg Flytteforretning har vi mange års erfaring med privatflytninger, såvel store som små. Skal I flytte fra den ene ende af landet til den anden, til udlandet eller bare rundt om hjørnet, er vi en fornuftig samarbejdspartner. Vi hjælper gerne med planlægningen og tilbyder samtidig nedpakning og udpakning. Levering af flyttekasser, pakkevejledninger m.m. tilbyder vi naturligvis også.

Vi giver altid et overblik over jeres muligheder for privatflytning og kommer med vores bud på den bedste og mest effektive løsning.

 

Effektiv privatflytning

Vi kan sikre dig flytning af høj kvalitet, der sikrer dig en hurtig og effektiv flytning med stor sikkerhed for dit indbo. Vi danner trygge rammer om bl.a. emballeringen, indpakningen af jeres indbo og adskillelsen af jeres inventar emballerer, når I vælger os som samarbejdspartner.

Vi har hjulpet rigtig mange familier i og nær Silkeborg, Herning, Ry, Ikast og Viborg, men modtager naturligvis kunder fra hele Jylland og resten af landet.

Kort sagt så er der ikke en flytteopgave, som vi ikke klarer hurtigt, effektivt og professionelt til en fast aftalt pris. Husk at vi også tilbyder erhvervsflytning, hvis I som virksomhed søger hjælp til dette.

Ring på +45 86 82 36 11

Pladsberegner

Skal du til at flytte, og ved ikke hvor meget plads du kommer til at bruge?

Anvend pladsberegner