Gå til indhold

Står du overfor en flytning til eller fra Spanien?

Har du fået et nyt spændende job i Spanien, eller har du blot besluttet at søge under varmere himmelstrøg? Hvis du står og skal flytte til Spanien, så kan Silkeborg Flytteforretning hjælpe dig. Vi har en afdeling med en dansk kollega i landet, som assisterer med alt det praktiske, når det gælder flytning af møbler og flyttekasser til et andet land. Uanset om du skal flytte til Madrid, Barcelona, Mallorca eller en helt anden spansk by, så sørger vi for, at dine ejendele kommer sikkert frem.

 

Opbevaring i Spanien

Vi kan også tilbyde opbevaring af møbler og andet inventar i Spanien, hvis du skulle have behov for det. Vi har et stort lagerhotel med plads til 70 træcontainere (som hver rummer 6,5 m3) i den spanske by Fuengirola. Hvis du blot har brug for at få opbevaret et par enkelte kufferter eller flyttekasser, er der også mulighed for det. Uanset om du har brug for at få opbevaret i blot et par dage eller måneder – eller måske år – så kan vi hjælpe dig. Vi kan aftale levering og afhentning afhængigt af, hvor dine ting befinder sig i Spanien. Det handler om at finde en løsning, der imødekommer jeres ønsker, og her er vi meget fleksible. Forudsætningen for et vellykket samarbejde er god kommunikation, og vi forventningsafstemmer altid jeres krav til såvel leveringstider som priser.

 

Dansk service

Hvordan får man lige arrangeret at få sin sofa med til Spanien? Skal der betales nogle særlige afgifter? Hvad siger EU-reglerne på området? Og når møblerne så er kommet til Spanien, hvordan får jeg så fragtet dem til mit nye hjem? Der er rigtig mange spørgsmål, der trænger sig på, når man står og skal flytte til et andet land. Hos Silkeborg Flytteforretning klarer vi det hele. Vores danske kollega Claus  sidder klar på kontoret i Fuengirola til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål. Han har stor erfaring på området, og har tidligere hjulpet mange andre danske familier med at få flyttet deres hjem til Spanien.

 

Et nyt liv i varmen

Mange danskere flytter til Spanien, fordi de er blevet udstationeret der i forbindelse med deres arbejde. Men der er også mange, der vælger at bruge deres pensionisttilværelse i Spanien. Har du og din ægtefælle altid drømt om at drikke sangria på stranden, når I gik på pension? I så fald er I ikke de eneste – faktisk er Spanien et af europæernes mest foretrukne pensionistlande. Og det er ikke uden grund, fordi i Spanien kan man opnå fuld sygeforsikring, skattefordele, det er let at finde bolig, og så er vejret lunt og lækkert. Hvis du og din ægtefælle har taget skridtet og besluttet jer for at flytte jeres tilværelse til det eksotiske Spanien, uanset om det er Madrid, Barcelona eller måske en helt anden spansk by, så kan vi hjælpe jer med at få flyttet jeres møbler.

 

Overvejer du en flytning til Spanien?

Hvis du har spørgsmål eller blot gerne vil høre nærmere, så kan du kontakte vores danske kontor på 86 82 36 11. Du kan også ringe direkte til Claus på kontoret i Spanien på (+34) 952 46 18 44. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Tlf: +34 952 46 18 44

Fax: +34 952 46 18 44

E-mail: claus@silkeborg-flytteforretning.dk

Cif: ES B-92358688

Spanien afdeling

SILKEBORG FLYTTEFORRETNING ESPAÑA S.L.

POLIGONO INDUSTRIAL RANCHO HERMOSO
Calle Sancho Panza no.7
LOS BOLICHES
E-29640 FUENGIROLA
ESPAÑA