Gå til indhold

Effektiv og sikker oversøisk transport

Silkeborg Flytteforretning har mange års erfaring i flytninger til og fra udlandet. Vi pakker og emballerer effekter/bohave som skal sendes til oversøiske destinationer så som U.S.A., Canada, Australien, New Zealand og Singapore. Gennem vores netværk af samarbejdspartnere i hele verden kan vi hjælpe med enhver flytning over vand. Vi håndterer og koordinerer oversøiske flytninger fra Danmark på baggrund af vores erfaring, kapacitet og ekspertise.

Det handler om at finde en løsning, der passer til jeres behov. Vi har hjulpet såvel private som virksomheder med flytninger over vand, nogle mere kompliceret end andre. Vi giver jer et overblik over de forskellige muligheder og kommer med vores bud på den bedste og mest effektive løsning – med skib eller fly.

Leveringstid afhænger naturligvis af flytningens størrelse og destination. Vi overvåger forsendelsen og sikrer, at aftalte tidsplaner m.m. overholdes af vores samarbejdspartnere. Vi modtager kunder fra hele Jylland og resten af landet - og har foretaget rigtig mange oversøiske flytninger fra kunder i særligt Silkeborg, Herning, Ikast, Ry og Viborg.

Kontakt os

Video om flytning til udlandet